Over ons - Gepadarts.nl
085 0041 117 info@gepadarts.nl
Vanwege drukte bij PostNL langere levertijd
Generic selectors

Exact


Search in title


Search in content
Winkelwagen

Over ons

Al 21 jaar dé dart specialist met het grootste assortiment van Nederland

Gepadarts.nl, al 21 jaar dé specialist in dart artikelen.

Hier bij Gepadarts zijn wij allemaal spelers net zoals jou! Wij worden blij van darten. Wij weten hoe belangrijk het is in de dartsport om met de juiste producten te gooien. Als het neer komt op onze klanten de beste producten voor een betaalbare prijs te leveren staan wij voor jou klaar!

Sinds 1999 levert Gepadarts dart artikelen en accessoires. Darten werd in die tijd steeds populairder en ook de behoefte voor goede dartartikelen werd steeds groter. Gepadarts wilde hier een steentje aan bijdragen en startte een webshop, in eerste instantie als een hobby maar  is inmiddels uitgegroeid tot dé specialist met jarenlange ervaring in de dartwereld. We hebben een zeer groot assortiment, eigen distributie, jarenlange goede relaties opgebouwd met onze in- en verkoopkanalen en een fantastisch team die onze klanten dagelijks te woord staan.

Darten zit, net zoals velen, in ons bloed. We houden er van, gezelligheid, samen met vrienden, kijkend naar de prachtige toernooien maar zeker ook om te gooien. Darten is inmiddels zo immens populair en wij weten als geen ander dat dit nooit zal stoppen!

Bij Gepadarts is niets te gek, wij zorgen voor onze klanten, en zullen er alles aan doen om voor jou de beste producten tegen de beste prijs te bieden. Ook producten die wij (nog) niet leveren kunt u bij ons terecht. Ons inkoopteam staat persoonlijk voor je klaar om de producten te vinden die jij nodig hebt! Heb je iets nodig, vragen, advies, neem gerust contact met ons op en we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Tips zijn natuurlijk ook welkom! Ook wij kunnen af en toe eens wat hulp gebruiken. Voor iedere tip die wij krijgen en ook daadwerkelijk toepassen belonen wij je graag.

Tot slot, aan al onze (toekomstige) klanten, bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen.

Het Gepadarts team

Keep your eyes on the target