Verzending en retour

1. Verzending

Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen die voor 16:00u geplaatst zijn diezelfde dag nog te verpakken en verzenden. Alle zendingen versturen wij middels PostNL en in de toekomst zullen we nog meer bezorgopties toevoegen.

2. Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland zijn €4,95 voor bestellingen tot en met een waarde van €40,- en zijn gratis voor bestellingen boven de €40,-

3. Bezorgtijden

Onderstaand een indicatie en een verwachting wanneer uw pakketje arriveert. De meeste bestellingen passen door de brievenbus dus je hoeft er dan niet voor thuis te blijven. Natuurlijk kan het gebeuren dat een pakketje iets later aan komt dan verwacht, dat kan te maken hebben met drukke dagen bij PostNL. Wees niet gerust, wij staan je altijd te woord mocht je een vraag hebben over je geplaatst bestelling.

Bestelling geplaatst voor 16:00u:
Bezorgd voor 18.00 uur op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

4. Retouren

Mocht u onverhoopt toch iets willen retourneren, dan kan dat. Wettelijk gezien heeft u 14 dagen de tijd om iets te retourneren. Mocht dit termijn verstreken zijn, neem dan gewoon even contact met ons op, wij zijn echt niet de moeilijkste!

Neem te allen tijde even contact met ons op zodat wij je kunnen helpen.